Αναζήτηση
Αναζήτηση
 
Online Υπηρεσίες
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα / Online Υπηρεσίες / Οδηγίες χρήσης / Αιτήσεις
Επιστροφή Εκτύπωση Αποστολή με e-mail Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Αιτήσεις
layout Λίστα αιτήσεων layout
layout   layout

Ο χρήστης, επιλέγοντας τον σύνδεσμο "Οι αιτήσεις μου", είτε από το αριστερό κάθετο μενού επιλογών των Online Υπηρεσιών,

Οι αιτήσεις μου - λεπτομέρεια 

είτε από τη μπάρα επιλογών, εφόσον έχει κάνει login στην εφαρμογή, μπορεί να δει τη λίστα των αιτήσεων που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχει υποβάλλει:

Οι αιτήσεις μου

Το φίλτρο αναζήτησης στην αρχή της σελίδας βοηθά στην ταξινόμηση των αιτήσεων, με βάση την Νομαρχία, τον τύπο αίτησης και τη χρονική περίοδο δημιουργίας της αίτησης. Το πεδίο της ημερομηνίας πρέπει πάντα να είναι στη μορφή "dd/mm/yyyy". Τα κριτήρια αναζήτησης δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν όλα ταυτόχρονα, χωρίς όμως να αποκλείεται μια τέτοια ενέργεια.

Ο χρήστης, πατώντας το κουμπί "Αναζήτηση", ζητά τις αιτήσεις εκείνες που ικανοποιούν συγκεκριμένα κριτήρια. Κατά προεπιλογή, η λίστα περιέχει όλες τις αιτήσεις του χρήστη. Τα στοιχεία που αναφέρονται στη λίστα για κάθε αίτηση, είναι τα εξής:

  1. Κωδικός αίτησης
  2. Νομαρχία υποβολής
  3. Τύπος αίτησης
  4. Ημερομηνία δημιουργίας

Επιλέγοντας μια αίτηση (κάνοντας αριστερό κλικ στην αντίστοιχη εγγραφή), τα κουμπιά "Διόρθωση", "Εκτύπωση", "Δικαιολογητικά", "Υποβολή" και "Διαγραφή" ενεργοποιούνται.

Αναλυτικότερα:

  1. Πατώντας το κουμπί "Διόρθωση", ο χρήστης πλοηγείται αυτόματα στην συγκεκριμένη αίτηση και μπορεί να επεξεργαστεί τα πεδία της.
  2. Πατώντας το κουμπί "Εκτύπωση", ο χρήστης βλέπει σε pdf την αίτηση και μπορεί να την εκτυπώσει.
  3. Πατώντας το κουμπί "Δικαιολογητικά", ο χρήστης βλέπει την λίστα των δικαιολογητικών, που σχετίζονται με την συγκεκριμένη αίτηση και μπορεί να την εκτυπώσει.
  4. Λίστα δικαιολογητικών

  5. Πατώντας το κουμπί "Υποβολή", ο χρήστης υποβάλλει την αίτηση στη Νομαρχία, οπότε η αίτηση δεν περιλαμβάνεται πια στη λίστα των αιτήσεων.
  6. Τέλος, πατώντας το κουμπί "Διαγραφή", η επιλεγμένη αίτηση διαγράφεται.

επιστροφή Αιτήσεις


Εισαγωγή | Αιτήσεις | Μητρώα | Καταγγελία
Αρχή σελίδας

Logos
Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.